Vroege ruzie tussen Bjorn en Bronno

Vroege ruzie tussen Bjorn en Bronno

De ochtend is al even bezig in huize Utopia. Er staat vandaag een druk programma voor de boeg. Vandaag staat namelijk de Utopia markt op het programma. Vele bewoners stonden dan ook op tijd op onder het genot van een muziekje. Rowena en Cemal waren de eerste, zij hebben de koeien verzorgd. Al snel zien we iedereen aankleden, douchen en optutten. Cees loopt al in een paashaas pak rond die hij vandaag aan zal hebben. Hij doet zelfs een dansje en een haas na… Niet veel later belanden we in een ruzie tussen Bjorn en Bronno…

Rob vraagt of Bjorn de leiding te nemen vandaag tijdens de markt. Bjorn wil deze taak op zich nemen en hij stapt daarom als eerste op Bronno af. Hij moet eens flink aan het werk, vindt hij. Als Bjorn dan ook ziet dat Bronno nog niet is aangekleed terwijl iedereen al bezig is wordt hij boos. Ga je eens aankleden en ga voorbereiden joh, met je praatjes! schreeuwt hij. Bronno legt uit dat het niet zijn schuld is. De douche delen met zoveel is lastig en daarom loop ik achter. Houdt gewoon je bek zegt Bjorn kwaad en ga gewoon eens werken joh, koekenbakker! Zodra Bronno het gesprek verlaat om zich aan te kleden geeft Rowena Bjorn een highfive. Hij gaat het nog moeilijk krijgen, ik zweer het. It’s on fire aldus Bjorn. Ramona komt ook verhaal halen. Ze benadrukt nog even dat het zo lang duurt, omdat iedereen de douche moet delen. Ja antwoordt Bjorn maar tussen Benji en hem zat gewoon tijd hoor, dus ik weet niet wat ‘ie l*lt. Het duurde gewoon lang en daar ging het om. Laten we hopen dat de markt gezelliger gaat verlopen! De standhouders zijn inmiddels al even op het terrein, alles is ingericht en het is nu wachten op de eerste shift bezoekers.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 11:18

    Sinds wanneer is een paashaas rose, je hebt toch ook andere kleuren.
    Nu loopt Cees weer voor gek , of is dat de bedoeling van de UTOPIANEN.
    En zit Bronno maar achter zijn broek want hij doet echt niks dan iedereen te neten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *