Bronno vindt Cees maar een zeikerd

Bronno vindt Cees maar een zeikerd

We blikken nog even terug naar wat vroeger vanmorgen, net na de ruzie tussen Bronno en Bjorn. Bronno en Bas stonden hun tanden te poetsen in de nieuwe badkamer. Het duurt niet lang of er komt een gesprek op gang. Niet over de ruzie tussen Bronno en Bjorn maar over een akkefietje van afgelopen avond.

Bronno vertelt dat hij naar Cees was gegaan voor een gesprekje. Ik heb m’n drank opgehaald, want dat stond al een week in zijn slaapkamer gaat hij verder. Ik zat een week lang aan de appelsap benadrukt hij. Bas knikt en Bronno vertelt dat Cees gewoon wilde zeiken om maar te zeiken. Maar dat was helemaal niet terecht. Ik houd me niet meer in, ik gooi het er lekker uit! Ik houd niet van mensen die liegen. Wat blijkt? Bronno en Cees hadden afgelopen avond een gesprek over drankgebruik. En dan in het bijzonder het drankgebruik van Bronno. Bronno laat weten dat hij af en toe gewoon een drankje drinkt. En benadrukt dit dan ook met mate te doen. Het gesprek gaat nog even door en uiteindelijk hoopt Bronno dat Cees hem voortaan met rust laat en hem respecteert. Cees antwoordde ja en ging toen weer verder. Wel vond hij het fijn dat Bronno heeft laten zien ook zonder te kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. maria at 10:58

  Mensen mensen. Vonden velen Cees ook niet een zeikerd en viezerik eerste klas? Nu ineens van mening veranderd???? Men heeft weer voor de zoveelste keer een slachtoffer gevonden. Wat dacht je van vooral Rob de eerste 8 maanden. Deed totaal NIETS. Ja een kop koffie in de hand houden (of glas bier) en maar roken. Bracht trouwens geen rooie cent binnen.En hij is daar echt de enige niet!!

 2. Anja at 19:51

  Dat kan bronno wel vi den van cees, hij moet eens in de spiegel kijken, wat een negatievelng zeg, overal commentaar op, bahhhhhhh,
  Zo snel mogelijk de poort uit met bronno.

 3. anneke at 11:24

  Bronno heeft toch zijn fles aan iemand in bewaring gegeven.
  Daar heb je mij weer Cees kon geen reep of fruit krijgen, maar Bronno kan wel een fles drank krijgen,
  Ze moeten eens door de weeks geen sterke drank drinken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *