Bjorn en Victoria evalueren de markt

Bjorn en Victoria evalueren de markt

De markt is inmiddels weer voorbij in Utopia. Het was aardig druk en voor zover wij mee hebben gekregen goed verlopen. Bjorn en Victoria besluiten even te evalueren. Hoe is volgens hun de markt verlopen?

Buiten spraken de twee erover, volgens Bjorn gaat Bronno niet netjes om met de personen die iets te maken hebben met de gang van zaken op de Utopia markt. Ik heb al gesproken met Bronno, maar hij kwam met een blablabla verhaal. Ik stond me daar helemaal op te vreten gaat hij verder. Het was een groot b*llshit verhaal. En Victoria is op haar beurt benieuwd of Bjorn het hele verhaal van Bronno gehoord heeft. Bjorn antwoordt dat dat wel het geval is. En daar is Victoria blij mee want Bronno had eerder al aangegeven dat hij hierover wilde beginnen tijdens de evaluatie en het is prettiger wanneer iemand kan beamen of hij dat nu wel of niet heeft gezegd. Rob heeft het ook gehoord aldus Bjorn. Victoria is tevens ook niet te spreken over de gang van zaken. En daarom wil ik het er zo met de evaluatie over hebben benadrukt ze. Een echte evaluatie moet dus nog komen. Zou deze voor veel bombarie zorgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *