Victoria wil toch maar niet de discussie aangaan

Victoria wil toch maar niet de discussie aangaan

Zojuist schreven we al over Bjorn en Victoria die nogal negatief dachten over de gang van zaken tijdens de Utopia markt. Ook liet Victoria weten toen de discussie graag aan te willen gaan met de rest maar daar lijkt nu verandering in gekomen te zijn…

Tegen Gabriëlle vertelt ze namelijk dat ze te hoog in haar emoties zit. Maar dat is nog niet alles, ik hoor natuurlijk alle gesprekken van alles en iedereen en mensen komen altijd naar mij toe om bepaalde dingen te bufferen. Dus ik ben niet de enige die dat dan voelt voegt ze eraan toe. Ook geeft ze tegenover haar mede bewoner toe dat de vermoeidheid bij haar is toegeslagen en aan haar knaagt. Hierdoor kan ik het niet in perspectief plaatsen en heb het er daardoor liever op een later moment over. Gabriëlle bied een luisterend oor en snapt de keuze van Victoria wel. Ze denkt dat het misschien beter is om even te wachten voordat ze de discussie aangaat. Maar volgens Gabriëlle was de markt geslaagd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 20:44

    Sorry dat ik het zeg wat denk je van vertrekken niet wachten tot stemmen
    Misschien gemeen maar zonder Bronno een vergadering en hem zeggen of je veranderd of je kan je kist pakken of je gaat je gedrag veranderen.
    Hoe hij de vrouwen behandeld en Cees elke keer opzoekt, laat me wel zeggen Cees is ook geen aardig persoon.
    Maar Bronno moet hard veranderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *