Centraal over de paasmarkt

Centraal over de paasmarkt

De markt zit erop, tijd om de boel te evalueren in een centraal. Hier lees je kort en bondig alle besproken punten terug van 26 maart.

Opening, Bronno afwezig
De bewoners zitten er klaar voor om alles eens te evalueren. Maar Bronno komt niet. Hij wil hiermee een statement tegenover de groep maken.

De cijfers!
Door naar de cijfers, wat heeft de paasmarkt opgebracht? Cees vertelt wat de opbrengst is

  • Le Luifel – € 1817,-
  • Merchandise – € 2000,-
  • Bakker – € 300,-
  • Bar – € 2132,- (Een nieuw record!)
  • Rondleidingen – € 711,-
  • Foto’s – € 407,-

Kortom heeft de groep 7650 euro verdient, en daar zijn volgens de boekhouder alle kosten al over berekend.

Gina wil hulp
Gina wil weten wie haar voortaan wil helpen in de bakkerij en Le Luifel tijdens markten. En vertelt dat ze om zes uur ’s ochtends al begint en daardoor graag hulp wil. Drie man nodig zijn er volgens haar nodig. Het is te veel om alleen te doen. Tijdens de markten moeten er continu drie man in Le Luifel staan, maar wel personen die weten hoe het werkt. Er is namelijk geen tijd om verschillende personen alles uit te moeten leggen. De oven die is gekocht blijkt een miskoop te zijn en voldoet niet aan de eisen om een markt te draaien. Gina wil graag uitbreiden en heeft daarvoor een nieuwe oven nodig, waarschijnlijk van om en nabij de € 800,-. Cees zegt dat ze dit uit moeten gaan zoeken. Volgens Gina zorgt Le Luifel voor veel inkomsten tijdens de markt en daarom is het echt noodzakelijk.

Geen runner zijn
Bas vond het runnen heel leuk, maar wil de volgende markt graag dat Baas Beach weer open gaat. En hij wil daarbij graag dat Gabriëlle hem komt helpen. En daarmee sluit de korte bijeenkomst over de markt. Wellicht bespreken de bewoners binnenkort alles nog eens uitgebreider. Want Victoria wil graag de discussie aangaan. Maar dan wel als haar emoties wat gezakt zijn

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *