Rob helemaal klaar met Bronno

Rob helemaal klaar met Bronno

Rob lijkt helemaal klaar te zijn met mede bewoner Bronno.  Hij doet zijn best blijkt geen relatie aan te kunnen met Bronno. Hij is helemaal klaar met zijn gedrag en zijn houding.

Bjorn en Rob zaten afgelopen avond na een lange dag op de markt samen om te evalueren. Ze hebben het over de financiën, maar ook over het centraal, waarbij Bronno niet aanwezig was. Zo raar, dat ie er niet bij kwam zitten begint Bjorn. En ik zie bij hem helemaal geen handicap. Natuurlijk is het soms lastig, ik zou ook geen been willen missen, maar zijn handicap is zijn mentaliteit voegt hij eraan toe. Vervolgens legt Rob uit aan Bjorn dat het missen van een been wel te maken kan hebben met zijn gedrag, maar dat het niet de oorzaak, laat staan een excuus kan zijn. Het kan er wel voor gezorgd hebben dat hij nu zo’n een bewijzingsdrang heeft daardoor voegt hij eraan toe zegt. Om het te compenseren, ja vult Bjorn aan. Rob ziet een bepaald patroon in bij Bronno. Zo gebruikt hij altijd weer dezelfde excuusjes. Dan zegt ie weer dat hij gevangen zit in zijn lichaam. Als het niet zijn been is, is het wel zijn rug en dan weer zijn rib of zijn arm. Dat is een patroontje wat je ziet alfus Rob. Hij ligt gewoon niet lekker in de groep en als ik hem daar op aanspreek, zegt ‘ie oh, daar ben ik niet bezig.  Nou prima, deurtje dicht vervolgd hij pissig. Het bizarre is, en dat heb ik hier nog nooit meegemaakt, dat ik echt niks met hem kan. Ook niet een bepaalde manier van omgang, ik kan hem alleen negeren. Als ik in zijn ogen kijk, zie ik verdriet. Het is eigenlijk een heel klein jongetje die gevangen is in een heel groot lichaam. Heeft Rob gelijk?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:13

  Bronno is gewoon een persoon die graag op tv wilde verder stelt hij geen bal voor,
  en graag in de belangstelling wil staan zielig!

 2. Chero at 13:30

  Ze kunnen er niet tegen dat Bronno de zaak doorziet hoe de bewoners bezig zijn. Net als Bas heeft hij zijn oren en ogen open. Ze praten voortdurend over een groep terwijl het helemaal geen groep is maar ja het is makkelijk om Bronno overal de schuld van te geven.

 3. Boesta at 13:14

  Bronno is gewoon door de mand gevallen.

  Op dit moment is Bronno degene die (expres?) erg negatief is ook praat hij achter de rug van een aantal bewoners, probeert sommige bewoners zwart te maken. Zijn woord is niets waard, dat veranderd hij gewoon wanneer het hem uitkomt. Zijn handicap misbruikt hij te pas en te onpas. Hij drinkt te vaak en te veel. Zichzelf schoonhouden is ook niet een prioriteit van hem…

  Het zou een stuk rustiger zijn en soepeler lopen als Bronno heel snel weer lekker zijn huis gaat…

 4. rymond at 10:57

  Rob en BJORN denken dat ze nieuwe leiders zijn sinds Ivan weg is
  Maar zullen ze toch beter d er best moeten doen meer werken en minder smoessen

 5. anneke at 10:05

  Rob kan niet tegen oudere en mensen die anders zijn dan hem.
  Nu is Bronno en verschrikkelijk persoon hij haald de bloed onder je nagels van daan maar zelf is hij ook niet aardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *