Victoria maakt zich zorgen om Bronno

Victoria maakt zich zorgen om Bronno

Het is al even geleden dat we een bericht hebben geplaatst. Ook de redactie heeft zo zijn verplichtingen met Pasen. Tijd om weer wat Utopia nieuws in te halen. Alhoewel het in Utopia ook erg rustig is overigens.

Victoria voelt zich vandaag niet zo fijn, ze heeft al dagenlang een slecht gevoel en dat komt door Bronno. En dat ze ergens mee zit besluit ze met Gabriëlle te delen. Maar eerst ging ze het gesprek nog aan met Bronno. Ze vraagt hem dan ook of hij tijd heeft. Tijd wel antwoordt hij maar zin op het moment even niet. Dus nou nee voegt hij eraan toe. Echter blijft Victoria doorvragen en is benieuwd wat er dwars zit. Nee is nee antwoordt Bronno geïrriteerd. Ik wil het er nu niet over hebben. Victoria benadrukt vervolgens dat ze zorgen om hem maakt echter blijft Bronno bij zijn standpunt en wil geen gesprek.

Vervolgens gaat Victoria richting de vide om daar verslag te doen. Ik heb een poging gedaan met Bronno begint ze, maar hij blijft met zo’n bakkes zitten. Gabriëlle, Rowena en Gina bieden een luisterend oor. Ik maakte me gewoon zorgen vervolgd Victoria, en ik heb een poging gedaan, maar ik blijf dit niet doen. Niet veel later begint Victoria te huilen. Ik vind het echt heel erg voor hem snikt ze. Ik weet dat het niet mijn tranen zijn. Hij heeft nu op dit moment zo’n zware lading dat ik het moeilijk vind om dat buiten te houden. Alle tranen komen eruit en buiten aangekomen vraagt ze aan mede bewoner Benjamin of hij kan helpen om uit die energie te stappen. Ze krijgt te veel negatieve emoties binnen van Bronno. Hopelijk kan Benjamin een handje helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *