Bas en Dominique stonden romantisch in de douche

Bas en Dominique stonden romantisch in de douche

De nieuwe badkamer wordt weer volop gebruikt in huize Utopia. Zo ook vandaag, Do en Bas besloten romantisch samen te douchen. En dat terwijl er een redelijke wachtrij stond. We horen Ramona dan ook vragen of het nog lang duurt. Bijna klaar antwoordt Do en richt zich vervolgens op Bas. De twee zoenen elkaar innig en helpen elkaar vervolgens met wassen. Bas masseert het hoofd van Do en Do besluit Bas uitgebreid te zoenen. Dit was overigens zo nu en dan te zien, uiteraard hield de regie rekening dat bepaalde lichaamsdelen niet in beeld kwamen. Enfin, uiteindelijk komen de twee de douche uit. Jezus zegt Ramona die nog altijd zat te wachten. En dat noemen jullie opschieten met zijn tweeën? Je hele hoofd is rood voegt ze eraan toe. Als Bas eenmaal bij de bar zit vraagt Rowena nieuwsgierig wat Bas in de douche uitgespookt heeft. Gedoucht antwoordt Bas kort maar krachtig. Heb je haar geen prikkie gegeven vraagt Rowena nieuwsgierig door. Nee natuurlijk antwoordt Bas. Met je handen gewapperd dan grapt Bjorn die het gesprek ook opvangt. Vervolgens doet Rowena een mogelijk standje wat de twee hadden kunnen doen. Deze he zegt ze terwijl ze het voordoet. Nee benadrukt Bas, een douche is er om schoner te worden. Ach sodemieter op met je politiek direct gel*l zegt Rowena vol ongeloof. Nee ik zweer het je zegt Bas terwijl hij het krantje doorbladerd. Ik heb gewoon gedoucht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:20

  Gewoon een ENG STEL, en Bas loopt gewoon zijn L.L achterna, Do is een hijgend hert zo onschuldig ???ha ha.
  die Bas aardig bespeelt conclusie domme mensen.

  • Anja at 18:18

   Alleen maar aandacht trekken en medelij krijgen van andere bewoners, die moeten haar eens een schop onder de knt geven

 2. Anja at 15:53

  Bas wat een naief antwoord, idd politiek correct, de mensen zijn niet gek
  En dan Do……..nee hoor ik hou rekening met mijn familie, is zij nou gek of hoe zit dat, ze kijkt in de douche vol in de camera zoals ze dat vaak doet, en niet zeggen …..we hebben geen sex, bahhhhh zo een naief kind die Do

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *