Gert-Jan mist zijn kids

Gert-Jan mist zijn kids

Nog meer drama in de loods, naast Victoria werd nieuweling Gert-Jan ook emotioneel. Echter had Gert-Jan een soort van heimwee naar zijn kids.

In de slaapkamer besluit Dominique het gesprek met Gert-Jan aan te gaan. Gert-Jan vertelt dat hij zijn dochter een langere tijd niet gezien heeft. Een paar maanden niet kunnen zien, of jaren voegt hij eraan toe. Do benadrukt dat ook Gert-Jan een mens is. Ja dat weet ik antwoordt de nieuweling. Je hebt alle recht om je kinderen te missen gaat Do verder. Op dit soort dagen is het gewoon ehmm ik weet niet vervolgd Gert-Jan. Gisteren ook toen zag je al die kinderen zo, dat vind ik zo mooi! En dan denk ik dat is toch raar. Al die kinderen kunnen hierheen komen maar mijn eigen kinderen niet. Do biedt een luisterend oor en zodra Gert-Jan zijn hart gelucht heeft besluit hij even naar buiten te gaan. Hij gaat naar de gym en gaat daar met gesloten ogen op de grond zitten. Hij lijkt het niet helemaal droog te houden, staat uiteindelijk op en gaat richting de koeien. Als hij weer wat minder verdrietig is gaat hij richting de loods. Hopelijk komt Gert-Jan er een beetje bovenop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 11:25

    Ah Gert-Jan mist zijn kids, had die eerder aan moeten denken!!!
    maar ja, ook een persoon die aan zichzelf denkt en belangstelling wil. GET A LIVE!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *