Gert-Jan vindt dat Bas zich te weinig in de groep mengt

Gert-Jan vindt dat Bas zich te weinig in de groep mengt

Gert-Jan is niet helemaal onder de indruk van zijn mede bewoner Bas. De nieuweling heeft wat kritiek op zijn mede bewoner en deelt dit met Cemal en Gina.

Terwijl het drietal de afwas doet begint Gert-Jan over Bas. Ik vind het wel mooi hoe hij is, maar hij is nogal stil. Cemal denkt de oorzaak wel te weten, als de badkamer echt af is dan komt hij wat meer voegt hij eraan toe. Gina denkt daar dan weer anders over, nee hoor zo is hij nooit geweest benadrukt ze. Eigenlijk ken ik hem het minst van iedereen hier vervolgd Gert-Jan.  Gina legt hem uit te leggen dat Bas nou eenmaal anders in elkaar zit. Hij is gewoon heel erg op zichzelf en met de diertjes. Niet van groepsdingetjes voegt ze eraan toe. Dat vind ik dan wel weer mooi antwoordt Gert-Jan. Hij doet gewoon zijn eigen ding. Maar al snel lijkt hij deze woorden terug te trekken als Gina zegt dat Bas soms een goed gesprek heeft met een paar mensen en zich eigenlijk verder afzijdig houdt. Hij komt er maar goed mee weg, als enige aldus Gert-Jan.Hij heeft al wel twee keer op de bank gezeten he benadrukt Cemal. Maar ja ik zou ook wel elke avond op de vide willen liggen. Zijn jullie het met Gert-Jan eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *