Het groepsgevoel moet terug komen

Het groepsgevoel moet terug komen

Gert-Jan heeft afgelopen avond geopperd om een week lang samen op te staan als groep. Rob en Victoria bespraken het idee van de nieuweling op de vide.

Volgens Victoria is het wel een goed idee van Gert-Jan. Maar ze denkt wel dat Gert-Jan het aan de groep zelf moet voorstellen. Rob lijkt het daarmee eens te zijn maar het is volgens hem ook belangrijk om het niet als experiment te introduceren. Het moet meer als een soort van familie ritueel zijn, elke ochtend samen aan de ontbijttafel. Maar hij heeft ook een aanvulling op het idee van de nieuweling. Zo kunnen groepsactiviteiten ook helpen bij het terugbrengen van het groepsgevoel.Mediteren, yoga of iets anders moeten toch mogelijk zijn.Victoria heeft ook al wat ideeën, zo zou ze wel een academie over hoge sensitiviteit willen geven. Om zo de groep te vertellen wat het precies inhoud omdat ik dat ook ben. Zijn jullie het met Gert-Jan eens dat het groepsgevoel meer terug moet komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 11:04

    Ach ja , hoge sensitiviteit, prachtig item. Nog meer wollig taalgebruik van Victoria . Het groepsgevoel is ook al tig keer geprobeerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *