Wie is deze week het populairst?

Wie is deze week het populairst?

Een nieuwe week is begonnen en dat betekend een nieuwe uitslag van de favoriete bewoner van deze week. Wie is het populairst? Bas zien we wederom op nummer één maar Cemal lijkt steeds dichterbij te komen. Hij eindigt dit keer op twee en Gina sluit de top drie af. Rowena is deze week het minst populair zijn haar rap kwaliteiten toch niet zo goed als ze zelf denkt? Enfin, bekijk hieronder de uitslag nog eens terug. Fijne tweede Paasdag!
Bas 26,6%
Cemal 22,4%
Gina 16,6%
Cees 8,6%
Gabrielle 7,1%
Gert-Jan 3,7%
Dominique 3,0%
Victoria 2,8%
Bronno 2,2%
Bjorn 2,2%
Rob 1,4%
Benjamin 1,4%
Ramona 1,1%
Rowena 1,0%

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *