Krijgt Cees binnenkort een date?

Krijgt Cees binnenkort een date?

Gert-Jan zit achter de computer met een brede grijns op zijn gezicht. Hij opent een nieuw mailtje en zegt, Dit is lachen zeg! Ah, dit is echt te vet!

Vervolgens wordt er wat duidelijker. Gert-Jan heeft een mailtje binnengekregen van iemand die op date wil met Cees. Hij print direct de mail uit en verwijdert het origineel van de computer, voordat Cees het ziet. Met het printje loopt hij trots naar Rowena, iemand die close is met Cees. Hij leest de mail voor:

“Hallo Gert-Jan, ik ben Kevin en ik ben zaterdag naar de markt geweest en daar heb ik even gepraat met Cees en mijn oma.  Mijn oma en ik komen volgende week naar de pianoshow en ik zou het heel erg leuk vinden om een date regelen voor mijn oma en Cees. Ik spreek je volgende week, we gaan er een feestje van maken.”

Rowena is helemaal enthousiast. Ze gaat het samen met de nieuweling regelen voor Cees. Ze geven elkaar een high five. Denk jij dat Cees verliefd kan worden in Utopia?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *