Romy meld zich als nieuwe bewoner

Romy meld zich als nieuwe bewoner

En toen gebeurde er ineens wat. Een nieuwe bewoonster doet zijn intrede. Romy stelt zich hier aan je voor.

Bronno, Bas en Do zitten nietsvermoedend op het schommelbankje in de zon wanneer nieuwkomer Romy het terrein op komt lopen. Joehoe!, schreeuwt ze enthousiast. Ik ben jullie nieuwe inwoonster! Ik sta te trillen als een rietje voegt ze eraan toe. Ze krijgt meteen een glas water van Bas voor de schrik. Daarna loopt het gezelschap richting de loods voor een voorstelronde.

Jongens toch. Het is zo onwerkelijk zegt de nieuweling. Ik heb het zo lang gevolgd en nu zit ik hier gewoon. Gina is helemaal blij dan zijn we weer compleet! Romy vertelt nog meer over zichzelf, Ik ben 23 jaar en ik kom uit Deventer. Ik kom uit de sales dus ik ben wel direct. Ik ben wel echt een modepopje, maar ik ben ook een echte aanpakker. Mijn motivatie om hier te komen is echt om zelfstandig te worden. Verder wil ik graag beautydagen organiseren.Verder vond ze het afscheid wel heel lastig. Ze ziet er tegenop om het zonder haar familie, kat en eigen huis te doen, maar ze heeft geen relatie. Normaal ben ik heel spontaan en gezellig hoor, maar nu sta ik stijf van de spanning lacht ze. Romy is een gezelligheidsmens, ze houdt van shoppen en leuke dingen doen. Sporten haat ze daarentegen. Verder heeft ze een broertje van 22 jaar en ze woonde tot vijf maanden terug bij haar moeder. Ze is nog wel zoekende, ze vindt beauty, nagels, haren, alles, leuk. Ze heeft detailhandel en verkoop gedaan en door werk heeft ze niet doorgestudeerd. Gina heeft het idee dat ze zichzelf hoort praten toen ze hier net binnenkwam, maar Romy geeft direct toe dat ze echt niet zo goed kan knippen als Gina. Rowena is benieuwd hoe haar aanpassingsvermogen is. Dat is belangrijk voor een rollercoaster als deze legt ze uit. Romy denkt dat dat wel goed moet komen, ze kan zich heel goed aanpassen aan bepaalde situaties. Ik kan heel druk zijn geeft ze toe maar ik kan het ook goed aanvoelen bij een ander. Ik ben geen binnenvetter en communicatie is belangrijk. Waar Romy nog aan wil werken in Utopia is haar impulsiviteit. Ze heeft soms moeite om eerst te denken voor het handelen. Rowena snapt haar direct. Ze kunnen er allemaal wel om lachen. Een laatste vraag van Rowena zou je verliefd kunnen worden in Utopia? Waarop ze antwoordt: Zeker! En op de vraag: zou je seks kunnen hebben, zegt ze Ja. Bjorn geeft Romy dan een rondleiding. Succes in Utopia! Vindt jij Romy een mooie toevoeging.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Wil at 16:00

    Afwachten ! Do heeft weer iemand waar ze aandacgt bij kan vragen, wat doe die Do ineens bekakt zeg, gatver, cees zei al een berwend nest is ze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *