Romy doet haar ontroening in bikini

Romy doet haar ontroening in bikini

Romy is de nieuwe bewoner en daar hoort traditiegetrouw een ontgroening bij. Gert-Jan heeft iets voor Romy verzonnen. Hij heeft een beproeving bedacht waarmee de nieuweling zijn evenement, Cartopia, kan promoten. Gert-Jan legt de nieuweling uit dat de kaartverkoop voor Cartopia is begonnen. Zondag 8 mei zal het auto-evenement plaatsvinden. Maar er mist nog een promo voor op de courant legt Gert-Jan uit. Wat ik jou wil vragen is of jij Cartopia wil promoten, terwijl je de auto wast in bikini. Romy twijfelt geen moment en ze zegt volmondig ja. Uiteraard wordt dit vastgelegd met camera. Ook zullen wij zodra er een filmpje beschikbaar is deze in dit bericht toevoegen. Zou deze promotie helpen voor Cartopia?

Bekijk hier de ontgroening terug in een video.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *