Een aantal mannen over Romy

Een aantal mannen over Romy

Romy is gisteren gearriveerd als nieuwe bewoner van Utopia. De groep is dus weer helemaal compleet. Maar wat vinden een aantal mannen van de nieuweling? We hebben het hier voor je omschreven.

Afgelopen avond speelden Bjorn, Rob en Benjamin een potje darten. Al snel spraken de heren kort over Romy. Bjorn lacht en zegt dat toen Romy arriveerde Cemal gelijk opbloeide. Rob zag precies hetzelfde. Hij viel bijna van zijn stoel af grapte hij. Maar hij was niet de enige volgens Bjorn want Bas ging ook even rechtop zitten. Bas zou nu wel denken hoe krijg ik Do die caravan uit? grapt hij. De rest van de mannen lachen. Het is wel een knap meisje geeft Rob toe. De rest sluit zich daar volledig bij aan. Hoe zal dat gaan lopen de komende tijd? Wellicht komt het door de ontgroening waar we eerder over schreven. Ze moest dit namelijk in bikini doen. Het filmpje hebben we hieronder voor je toegevoegd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 10:15

    Alleen Cemal lijkt me sterk, Bjorn en Rob en Ben Jamin vinden haar ook leuk als er een vrouw in komt staan die mannen meteen bij de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *