Romy Koldenhof, een bekende van oud bewoner Gio?

Romy Koldenhof, een bekende van oud bewoner Gio?

Gisteren arriveerde Romy Koldenhof, ze stelde zich netjes voor waar je hier meer over kunt lezen. Maar wie is Romy precies? Romy lijkt een sociaal persoon te zijn, dit omdat ze verschillende accounts heeft. Zo zien we een Linked In account waarin vermeld staat waar ze werkt (als dit nog up to date is) Telemarketing INDIGO. Verder heeft ze nog een myspace account en uiteraard Twitter maar deze zijn afgeschermd. Overigens heeft ze wel Facebook waar een bijzondere foto voorbij kwam. Ze staat met oud bewoner Giorgio op de foto. Opvallend is dat de foto zo’n vier maanden geleden gemaakt is. De twee lijken elkaar dus te kennen. Want de “Chilll avond was leeeeeuk” zo luidt haar status. Verder hebben we niet veel schokkends kunnen ontdekken. Nou ja een markt plaats advertentie waarin Romy zichzelf aanbied als schoonmaakster toen ze net was afgestudeerd… Zal ze in Utopia ook alles mooi schoon en netjes houden? Ze schijnt volgens de advertentie een vlotte en nette werker te zijn. Benieuwd naar de beelden toen Romy binnen kwam? Bekijk het in onderstaande video’s terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 136    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. CJ at 10:02

  Nou kijken hoelang het duurt voor dat we haar sores horen,
  na 1 dag huilde ze al ! kan ze samen met Do janken de een nog harder dan de andere,
  want we vinden ons allemaal zielig je, moet wat doen om aandacht te krijgen!?

 2. anneke at 10:06

  Ze zal stom zijn als ze daar als schoonmaakster daar binnen gaat komen. Laat ze hun eigen troep maar opruimen en schoonmaken.
  Wat ik me af vraag, de mensen die binnen komen hebben die geen werk of laten ze hun werk achter.
  En hoe zit het dan met hun uitkering dat laat je toch niet achter, en krijgen ze als ze eruit gaan weer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *