Benjamin is jarig!

Benjamin is jarig!

Benjamin is vandaag jarig! En dat werd afgelopen avond om 00:00 uur natuurlijk al gevierd! Er werd luid gezongen door de bewoners. Benjamin ontkurkte de fles champagne en er werd flink gejoeld. Daarna volgde de kussen en felicitaties. Benjamin is overigens 30 jaar jong geworden! Daarna wordt de champagne verdeeld en wordt er geproost op de jarige job. Benjamin neemt ook nog het woord, hij wil graag zijn moeder en vader bedanken. Verder vindt hij het bijzonder dat hij het met alle bewoners mag vieren. Ik word maar één keer dertig en een paasbrunch kan elk jaar gevierd worden. Een hele dikke kus naar mijn moeder, bedankt Utopia! En omdat het Pasen is hebben we nog een fles.  Het feestje werd nog even verder gevierd. Vanmorgen werd de jarige natuurlijk blij verrast met verjaardagspost van het thuisfront. Benjamin voelt zich helemaal jarig op deze speciale dag. Mocht er later meer bekend worden over zijn post komen we daar in een nieuw nieuwsbericht op terug. Gefeliciteerd Benjamin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *