Bronno irriteert zich aan Cees

Bronno irriteert zich aan Cees

Een nieuwe dag is begonnen dus dat betekend dat er ook weer nieuws is van vandaag! We beginnen met Bronno, hij heeft namelijk last van zijn eerste irritaties. Hij houdt zich nog in zo vertelt hij aan Rob die het gesprek met hem aangaat.

Ik zag je gisteren een beetje peinzen begint Rob het gesprek met Bronno. En lopen samen naar de picknicktafel om het erover te hebben. Ik wil me nog niet laten gaan naar bepaalde mensen toe legt Bronno uit. Daarom trek ik me af en toe terug. Er beginnen na een tijd gewoon dingen te irriteren voegt hij eraan toe. Maar als ik me terugtrek is het nog niet goed denkt de nieuweling. Als ik dan even alleen zit te met een glaasje wijn, en ik een tweede inschenk, moet ik het weer aanhoren, zo, dat heb je rap gedaan! dan denk ik ‘wat is dit?! Rob weet al wel over wie hij het heeft, Cees?! Bronno knikt en zegt dat hij dat doet bij elk glaasje wat hij inschenkt. Cees beweert ook dat ik iedere dag drink en dat is niet eens het enige. Hij schrijft mij nu ook nog eens af als alcoholic! Volgens Rob is dat typisch Cees. Het hoort nou eenmaal bij hem voegt hij eraan toe. Het heeft niks met jou als persoon te maken benadrukt hij. Volgens Rob kijkt Cees iedereen op de vingers. Bronno denkt op zijn beurt dat hij er mee om moet leren gaan. Dat is ook de reden dat ik nog niets tegen Cees gezegd heb geeft hij toe. Ik ben gewoon  bang om mij nu al te laten gaan omdat ik dan geen goede indruk achterlaat bij mijn mede bewoners. Rob adviseert daar niet te veel bij stil te staan, maak je niet zo druk om wat wij denken voegt hij eraan toe. Kunnen we binnenkort het eerste conflict tussen Bronno en Cees verwachten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:57

    Bronno die Rob wilde weg sturen gaat nu met Rob een front vormen om tegen Cees te zijn.
    Waarom word er nu niet alleen in het weekend gedronken ,waarom moet dat alle dagen.
    Ze krijgen nog heel wat te stellen met Bronno die heel veel plannen had en nog geen donder gedaan heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *