Volgens Cees l*lt Bronno uit zijn nek

Volgens Cees l*lt Bronno uit zijn nek

Er is afgelopen avond nog meer gebeurd in Utopia. Ivan, Bronno en Cees hadden gisteren nog een gesprek over verzekeringen. Er is de laatste tijd flink bezuinigd van wat er wel en niet vergoed wordt. Zo wordt het verlies van één been niet als chronisch gezien. Ivan vraagt zich af hoe je zoiets dan op kunt lossen. Volgens Bronno en Cees is dat niet. Daarna vertelt Bronno dat hij een van de hoogste verzekeringen heeft en nog amper iets vergoed krijgt. Cees kijkt raar en Bronno denkt erover om gewoon de laagste verzekering te pakken en maar een bedrag met de fysio af te spreken. Dat gebruikt hij immers het hele jaar. Cees attendeert Bronno er vervolgens op dat er zorgtoeslag is. En daar heeft Bronno geen zin in en stapt op. En Ivan vraagt aan Cees wat het nou precies is tussen de twee. Ik betrap hem er regelmatig op dat hij uit zijn nek zit te l*llen. Zoals dit nu voegt hij eraan toe. Hij liegt toch niet vraagt Ivan met een verbaasde blik. Nee maar als ik dan zeg je krijgt zorgtoeslag en hij zegt dat hij dan nog 170 euro betaald. Ik betaal ook 90 euro gaat Ivan verder, en dan krijg ik 70 terug. Dus dan betaal ik 20 euro. Ja precies zegt Cees. Ja maar ik zou ook zeggen ik betaal 90 euro gaat Ivan verder. Ja antwoordt Cees, en hij dus ook doelend op Bronno. De heren krijgen daarna nog een discussie over wat je nou precies overhoudt na bepaalde toeslagen. Dit kun je in onderstaand filmpje ook nog eens terugkijken. Ben jij het met Cees eens? L*lt bronno uit zijn nek?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:16

    Dat vindt ik dan raar dat hun zorgtoeslag krijgen , ze zijn daar vrijwillig in gegaan en dan nog die toeslag dat begrijp ik niet
    Kan iemand dit mij uitleggen.
    Als je thuis met meerder bewoners ben krijg je het ook niet meer , en leven met 15 personen

  2. maria at 12:25

    Ik denk eerder dat cees uit zijn nek lult. Schijnbaar heeft hij een goed loon en krijgt hij geen zorg toeslag. Dat krijg je vaak alleen bij een laag inkomen.Zoals bronno het schets zit het helaas wel in elkaar.Er is de laatste jaren zoveel uit het pakket gehaald dat het vooral voor een chronisch patiënt haast niet te doen is om het zelf te betalen. Cees denkt daar wel heel gemakkelijk over. Zou haast zeggen cees ruil eens met bronno. Dan weet je wat je allemaal tegen komt in die mallemolen.Ik weet dat cees het niet op mensen met een uitkering heeft.Die krijg je meestal niet voor niets.Maar ja het is cees he.Ik spreek uit ervaring, maar laat het er niet bij zitten. Dus spring er als een tijger op in.( haha)Maar ik laat me niet weg jagen.Dus cees LUL niet uit je nek.!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *