Het centraal heeft geen meerwaarde meer

Het centraal heeft geen meerwaarde meer

Een nieuwe dag in Utopia land is begonnen! Maar wij blikken nog even terug op afgelopen avond, er is namelijk nog het een en het ander gebeurd. Zo hadden Rowena en Victoria een gesprek over het centraal wat nogal dramatisch verliep. Volgens hen heeft het centraal geen meerwaarde meer.

Volgens Victoria moeten de centralen neutraler of er gewoon mee kappen. Dit heeft zo geen enkele meerwaarde meer voegt ze eraan toe. De badkamer moet aangepakt worden, en dat is al bekend, maar dat dan de kapsalon kleiner wordt en Michael een andere plek moet zoeken voor zijn ding, dan is dat zo. De groep vindt overal wel een oplossing voor, maar iedereen denkt in beperkingen aldus Victoria. En de oorzaak weet ze ook wel, dat komt door alle persoonlijke doelen van iedereen. Op die manier is iedereen tegen elkaar aan het opboksen gaat ze verder. Rowena is het helemaal met haar eens. Volgens haar moet er een duidelijk doel gevonden worden in plaats van ik, ik, ik gedachtegang. Heeft Victoria volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. maria at 13:11

    Typisch Victoria weer. Zij vind dit of vind dat…en wat zij denkt beter is . Zij heeft enorm last van hoogmoed waanzin. Centraal zijn juist aangeschaft om te weten hoe de zaken er voor staan en waar men mee bezig is. Zij denkt dus dat allemaal even te veranderen.Please vic je kunt beter met je betweterigheid naar huis gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *