Bronno is zoekende naar zijn doel

Bronno is zoekende naar zijn doel

Bronno is zoekende naar wat hij kan gaan doen in Utopia. Hij sprak hierover met mede bewoner Do over.

Samen zaten de twee aan de picknicktafel en Bronno vertelt dat zijn doel was om te tuinieren in de kas, maar de kas wordt voor andere doeleinden gebruikt. En geld voor een tweede kas is er niet voegt hij eraan toe. Vervolgens confronteert Do Bronno met zijn eigen woorden. Je hebt gezegd dat er vanzelf plannen op je pad gaan komen. Bronno antwoordt dat hij dat inderdaad gezegd heeft. Maar ik ben daar nog niet. Ik ben eerst nog rust in mijn kop aan het vinden en mijn plek aan het vinden voegt hij eraan toe. Ik zie mijn verblijf somer in gaat hij verder. Ik zie dingen in het centraal gebeuren. Als iemand een stap zet dan wordt hij gelijk weer in de hoek getrapt. Ik wil me eerst focussen op het leren kennen van de andere bewoner. Ik wil geen plannen maken voordat ik de situatie en de mensen ken, legt hij verder uit. Als dat gebeurd is, dan wil ik stap voor stap gaan werken aan mijn Utopia. Zal hij zijn doel kunnen vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Elisabeth at 10:40

  Bronno wil iedereen in zijn bed hebben is niet netjes.
  En erg vrouw-onvriendelijk om zich op deze manier zo voor te stellen.
  Niet aardig van hem vind ik, dit heb ik van de andere mannelijke bewoners nog niet meegemaakt. is ook niet de bedoeling om zo te handelen.

 2. anneke at 22:27

  Bronno wist toen hij erin kwam dat de kas in gebruik was ,en hoe zijn bed lag waarom komt hij er dan in.
  En weer zoeken die twee elkaar op, zag net op tv dat Bronno zei ik wil je in mijn bed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *