Ramona voelt zicht niet gerespecteerd door de groep

Ramona voelt zicht niet gerespecteerd door de groep

Nog meer drama in de tent! Dit keer voelt Ramona zich niet prettig. Volgens haar  is van alles belangrijk in Utopia, behalve haar theathervloer en voorstelling. Ze besprak dit met Michael op bed

Het wordt Ramona duidelijk even te veel. Iedereen loopt maar over haar vloer heen en heeft geen respect voor hetgeen wat zij in Utopia wil gaan doen. En door bepaalde opmerkingen van haar mede bewoners wordt ze als maar geïrriteerder. Ze vind de rest onreslectvol vertelt ze verder aan Michael. Er zijn maar twee dingen voor de groep belangrijk momenteel stenen sjouwen en een nieuwe badkamer. Ik ben de theatermaakster, maar niemand heeft daar respect voor, ze hebben er zelfs schijt aan. Komt er een lompe boer die hier zonder doel is gaat ze verder. Doelend op Rob die zegt dat het met een dweil zo opgelost is. Ook heeft Ramona het gevoel dat de groep haar gewoon uitlacht en haar ideeën daarmee ook. Dan is ze het zat, ze springt uit bed en gaat zelf de vloer dweilen. De rest vertrouwt ze dit overduidelijk niet meer toe. De groep beseft blijkbaar niet hoe veel de theatervloer heeft gekost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 10:40

    Respect moet je verdienen, door niet zo rond te lopen met bla bla bla ik ben dik, ik dit, ik ben zus en zo
    zit niet te zaniken en speel geen theater! als je je dik voelt doe er dan wat aan trainen trainen en nog trainen en stukken minder snaaien en hang niet de drama Queen uit daar zijn er al genoeg van in Utopia !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *