Bjorn vond het centraal kinderachtig

Bjorn vond het centraal kinderachtig

Na een niet gezellig centraal werd er volop nagepraat. Zo ook Bjorn, die flink wat discussie heeft gehad tijdens de bespreking.

Hij uitte zijn frustraties tegenover Ramona in de keuken. Zo laat Bjorn weten dat hij het hele gebeuren tijdens het centraal maar kinderachtig vond. Ik kan er vooral niet tegen dat Ivan suggereert dat iedereen maar de hele tijd leuke dingen aan het doen is, terwijl hij hard aan het werk is. Ga het niet mooier voordoen dan dat het is voegt hij er gefrustreerd aan toe. Maar dat is nog niet alles, want volgens Bjorn wilde Ivan niet meer met hem praten. Meneer had zijn zegje gedaan en wil daarna niet met mij praten. Als hij niet met mij wil praten, dan moet hij niet tegen mij gaan praten. Doodmoe word ik ervan. Wel heeft hij respect voor Ramona omdat je tegen Ivan in durft te gaan. En dat siert je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *