Ivan en Bronno hadden discussie

Ivan en Bronno hadden discussie

Het is vandaag niet heel gezellig in Utopia, zo was er flink wat discussie in het centraal van vandaag wat de stemming wat omlaag haalde. Maar na het centraal ging die gezelligheid gewoon verder. Ivan en Bronno hebben namelijk een flinke discussie gehad.

Als Bronno bijgekletst heeft met Bas over het centraal maakt Bronno een ritje over het terrein. En terwijl hij doet doet zegt hij dat hij doen mag wat hij wil. Het is tenslotte ook mijn Utopia toch. Ivan kijkt Bronno na en weet wel waar dit vandaan komt. Het komt waarschijnlijk door het commentaar van Ivan en Bjorn. Toch is Ivan wel benieuwd en vraagt Bronno wat maakt het jouw Utopia dan? Bronno antwoordt dat het feit dat ze hem niet naar huis hebben gestuurd al genoeg aantoont dat het zijn Utopia is. Ivan is het daarmee niet eens, het is pas jouw Utopia al je je strepen hebt verdient! Waarom moet ik mezelf bewijzen vraagt Bronno af. Je bent toch gekomen in deze samenleving? Zo ben jij er toch ook ooit ingekomen? Vanaf die dag was het ook jouw Utopia! Absoluut niet nee antwoordt Ivan met enige irritatie. Het is niet zo dat ik hier binnenkwam en kon roepen yo! Dit is mijn Utopia, dus ik beslis wat er gebeurd, nee zo gaat dat niet. Je draagt je steentje bij, je doet je dingetje en je maakt jezelf nuttig voegt hij eraan toe. Er zijn mensen die heel stilletjes door Utopia heen kunnen leven en heel veel doen zonder dat het opvalt merkt Bronno op. Zij zijn een soort vliegende keep, maar doen toch heel goed mee voegt hij eraan toe. Ivan vindt het prima dat sommige mensen zo zijn, alleen kunnen ze nog niet na een paar dagen of weken al roepen dat het hun Utopia is. Bronno geeft vervolgens toe dat hij Ivan een beetje uit de tent wilde lokken door over het terrein te roepen. Ik wilde gewoon de confrontatie aangaan. Ivan snapt dit heel goed en zegt niet boos te zijn. Ze geven elkaar een boks en gaan weer ieder hun eigen weg. Met wie ben jij het eens? Bronno of Ivan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 19:48

    Met Ivan , Bronno net binnen en begint meteen iedereen te stangen en doet niks.
    De tuin was al ver voor hij binnen kwam beslist dus waarom zal hij nog gaan veranderen.
    Ze krijgen nog heel wat te stellen met die man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *