Bronno wil afvallen?

Bronno wil afvallen?

Een nieuwe dag is begonnen, dag 796 alweer! De ochtend is rustig verlopen er is niet extreem veel gebeurd. Rowena heeft vanmorgen de koeien verzorgd en Ivan maakt zichzelf nuttig om alvast wat te werken aan de badkamer. Verder werd er gesport, Gina krijgt een workshop van een barbier en Bronno heeft een nieuw doel. Waar we iets dieper op ingaan… Oh en mocht je alles wat er vanmorgen nog meer gebeurde terug willen kijken dan kan dat via onderstaande video’s :).

Terwijl Cees in de keuken bezig is komt er al snel een gesprek op gang met Bronno. Bronno laat namelijk weten dat hij toch wel wat kilo’s zou willen verliezen. Volgens hem is dat nou eenmaal het doel van iedereen met wat overgewicht. Cees denkt dat Utopia een geschikte plek is om af te vallen. Je doet het met de groep en daardoor komt er een soort van sociale druk op je schouders, waardoor je wel moet voegt hij eraan toe. Bronno lijkt nog niet helemaal zeker te zijn, hij zegt dat hij het nog even aan wil kijken voordat hij echt gaat beginnen. Wel denkt hij er serieus over na. Zal Bronno er echt voor gaan? Bij andere bewoners is het wel gelukt zoals Gabriëlle. We zijn benieuwd of Bronno de uiteindelijke stap gaat nemen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. CJ at 11:14

  Het enigste waar Bronno moet afvallen is van zijn voetstuk!!!!!!!!!!!!!!!! de griezel , hij denkt echt dat
  die een adonis is, vast geen spiegel thuis, met zijn seks opmerkingen bah wat een engerd!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Ruud at 04:09

  Bronno afvallen ,,,als hij eerst de wijnflessen laat staan dat zo ook wel helpen,
  deze man drinkt gewoon heel erg veel, en een fleswijn in ze bed is toch een beetje boel verslaving wat bij hem speelt,
  Aks je dat achter wegen laat dan val je ook al af,

 3. anneke at 14:54

  Weer een die wil afvallen ,kost alleen maar geld met die drankjes.
  Doet niemand die erin gaat waar voor hij of zij gekomen is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *