Rob en Victoria hadden meer van Bronno verwacht

Rob en Victoria hadden meer van Bronno verwacht

Rob en Victoria hebben een gesprek gehad over nieuwste bewoner Bronno. De twee hadden iets meer van hem verwacht.

De twee spraken met elkaar op de bank, Rob begon het gesprek. Hij merkt op dat hij Bronno wel iets zelfstandiger had verwacht. Victoria is het helemaal met hem eens. Ik dacht ook dat hij assertiever was voegt ze eraan toe. Datgene wat hij zei tijdens zijn voorstelronde. Maar nu komt de aap uit de mouw dat dat een beetje schone schijn is… Rob merkt op dat Bronno zich als bourgondiër omschreef en van koken hield. Ga dan lekker koken! Ja antwoordt Victoria, laat zien dan. Volgens de twee kletst Bronno alleen maar en loopt in de weg. Elke keer als je langsloopt dan zit hij in een gesprek concludeert Rob. Volgens Rob heeft Bronno ook nog een slecht zelfbeeld. En dat compenseert hij met zijn gedrag. Hij moet niet doen alsof ie vol zelfvertrouwen zit, want daardoor val je inderdaad door de mand vult Victoria aan. Ik kijk er gewoon doorheen… Zijn jullie het eens met de kritische woorden van Victoria en Rob?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *