Gabriëlle is de slachtofferrol van Do zat

Gabriëlle is de slachtofferrol van Do zat

We schreven eerder al over een discussie over de slaapplaats van Do op de vide. Kort gezegd vinden de meeste de slaapplek van Do hinderlijk. Ze willen meer ruimte en bovendien slaapt Dominique er amper omdat ze meer in de caravan slaapt. Gabriëlle sprak er even over na met Rowena. De dames deden dit buiten, Gabriëlle is er even helemaal klaar mee. De discussie zit haar niet alleen dwars maar ook de slachtofferrol waarin Do zichzelf wurmt. Ik heb er geen zin in dat ze gaat huilen voegt ze eraan toe. Rowena vraagt zich af Do het wel zou reden in Utopia als Bas er niet was geweest. Gabriëlle denkt van wel. Dan had ze zich wel aan een ander vastgeklampt voegt ze eraan toe. Soms moet iemand iets op de harde manier leren gaat ze verder. Zeker wanneer de zachte hand niet meer werkt. Volgens Rowena is het daarom ook goed dat Do uiteindelijk nog een flinke discussie had met Gina. Zijn jullie het met Gabriëlle eens? Verschuilt Do zich regelmatig in een slachtofferrol?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. klaas at 13:48

  ik vind do ook niets .het lijkt er echt op dat zij als speeld om maar in de belangstelling tekomen … en bas is ook niet echt bas meer die speelt zij er gewoon weg in mee… dus er uit met die do .ik vind haar echt zo nep .als wat . en ben er klaar mee mensen moet een kans hebben maar op deze manier vind ik ze heeft haar kanzen gehardt er uit er mee .

 2. Rina at 20:01

  Het wordt tijd dat iemand het eens goed tegen haar gaat zeggen, ze speelt gewoon een kopie van mensen die echt heel onzeker zijn gewoon aandacht vragen en als ze dat niet krijgt janken dat ze niet begrepen wordt met haar probleem. Bah,

 3. Hyl at 19:05

  En ja hoor mevr Do heeft het voor elkaar, vic is bij haar, en ligt te janken, vic moet haar eens een schop geven, bah weer slachtoffer spelen

 4. Anja at 17:06

  Dat is waar, eindelijk zegt er iemand wat van, goed zo gabrielle, jij hebt haar door, was Bas er niet geweest had ze wel een ander in haar val gelokt, het zgn zielige meisje.
  Ze speelt alleen maar slachtoffer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *