Volgens Gina liegt Do zichzelf voor

Volgens Gina liegt Do zichzelf voor

Het  slaapplaats probleem van Do heeft een vervolg en dat speelde zich gisterenavond ook nog af. Gina besloot Do erop aan te spreken dat Bas het woord voor haar doet. En daar is ze niet van gediend.

Gina uit haar frustraties tegenover Do en zij legt uit dat ze Bas niet het gevoel wil geven dat zij permanent in Bas zijn caravan slaapt. Maar doe je dat dan niet al? vraagt Gina door. Ja dat doe ik antwoordt Do, dat weet ik. Maar ik wil geen stempel op onze relatie drukken het ging namelijk al eens fout om die reden voegt ze eraan toe. Daarom wil ik niet permanent bij Bas slapen en mijn eigen plekje behouden benadrukt ze vervolgens. Gina antwoordt dat het leuk, lief en aardig is maar iedereen wil wat extra ruimte op de vide. het wordt misschien niet door iedereen uitgesproken maar het is wel zo. Do wil op haar beurt een oplossing voor het probleem. Ze wil namelijk niemand tot last zijn. Volgens Gina moet dan iedereen samenkomen die op de vide slaapt om tot een oplossing te komen. Maar dan lieg je jezelf voor aldus Gina. Alleen maar om de situatie voor jezelf oké te maken gaat ze verder. Later blijkt dat Dominique is gevraagd of ze permanent in caravan gaat slapen. Is dat zo? Dan willen ze namelijk het bed van Do verplaatsen om meer ruimte op de vide te creëren. Maar uiteindelijk is het de keuze van Do zelf. Dominique heeft voor nu de keuze gemaakt om haar bed op de vide te behouden. Het verhaal heeft wel wat teweeg gebracht, er zijn verschillende varianten van dit verhaal. Maar of het een staartje gaat krijgen? Dat moeten we afwachten, voor nu lijkt alles opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:11

  Do wil geen stempel op hun relatie drukken?Daar is ze toch allang mee bezig.Maar ja zoals altijd is ze weer egoïstisch.Ze denkt alleen aan haar zelf en niet aan de anderen die krap op elkaar liggen.Ze moeten do gewoon van de vide knikkeren.

  • Anja at 14:19

   Zo is het, 2. Bedden wil iedereen wel, ze vind het nog normaal ook,
   Knikker dat bed toch weg van de vide,
   Ze weet het zo te draaien dat zij buiten schot blijft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *