Cees vindt dat Bronno veel smoesjes gebruikt

Cees vindt dat Bronno veel smoesjes gebruikt

Nog meer nieuws van afgelopen avond, dit keer over Cees die Bronno nauwlettend in de gaten heeft gehouden. De oudste bewoner van Utopia besluit zijn bevindingen met Gabriëlle te bespreken.

Cees vertelt dat hij de afgelopen dagen goed op Bronno heeft gelet. Hij liet zich eerst van zijn goede kant zien maar sinds hij vaste bewoner is geworden heeft hij geen bezem meer in zijn handen gehad. Volgens Cees gebruikt Bronno daarnaast nog vaak de smoes dat hij aan het observeren is. Je hoeft toch niet als je observeert niets te doen? voegt hij eraan toe. Gabriëlle is het met Cees eens, want anders kun je net zo goed naar huis gaan. Maar waar Cees zich vooral aan stoort is dat Bronno alles beter weet. Maar er is nog een probleem volgens Cees. Bronno zit namelijk regelmatig aan een borrel. Als je elke dag aan de wijn drinkt en het liefst één tot twee flessen opdrinkt. Dan behoor je bij mij tot een bepaalde categorie. Dat heet verslaving. Als je meer dan twee glazen per dag drinkt dan ben je verslaafd. Klaar. Ik probeer hem te helpen waar ik kan gaat Cees verder. Alles kan nog veranderen. Wat hij ook apart vindt is dat Bronno een waterbed heeft. Deze heeft hij thuis namelijk ook niet…  Zijn jullie het met Cees eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *