Do mag niet meer op de vide slapen?

Do mag niet meer op de vide slapen?

Nog meer drama van afgelopen avond, dit keer over de slaapplaatsen. En dan in het bijzonder de slaapplaats van Dominique. Mag ze niet meer op de vide slapen?

Do heeft een bed op de vide, voor de momenten dat ze niet in de caravan bij Bas slaapt. Echter is er besloten dat dat binnenkort niet meer het geval is. Bas heeft dit ook vernomen en ging even verhaal halen bij Gabriëlle, Rowena en Gina. Bas vindt het namelijk niet kunnen en vraagt waarom Do weg moet van de vide. Ze slaapt toch in de caravan? antwoordt Gabriëlle. Bas laat weten dat Do wel haar eigen plekje wil houden om zich zo terug te trekken en wat meer rust te hebben. Rowena neemt het op voor Gabriëlle en zegt dat de vrouwen meer ruimte willen. Bovendien slaapt Do toch elke dag bij Bas dus het zou geen probleem moeten zijn volgens haar. Ze ligt toch maar maximaal een uurtje per dag op dat bed voegt ze eraan toe. Gabriëlle neemt vervolgens het woord over en lijkt wat geïrriteerd, Do slaapt hier maar twee nachten per maand en alles is nu krap door het lege bed wat er staat. Het bed staat er alleen maar voor de vorm en om toch een soort van in de loods te kunnen slapen. Het gaat haar erom dat wanneer het fout gaat, dat ze toch nog een eigen bedje heeft zegt Gina. Bas besluit na alle weerstand maar te vertrekken en de dames kletsen nog even na. Zo vind Gina het wel jammer dat Do zelf geen verhaal is gaan halen. Ik wist al dat Bas ging komen merkt Rowena op. En Gabriëlle is er allang weer klaar mee. Ze kent Bas niet op deze manier en hij krijgt een bepaalde attitude.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 13:03

  Terecht dat de dames vinden dat Do niet meer op de vide moet slapen.Ze slaapt inderdaad altijd bij bas in de caravan.En ja inderdaad is het krap op de vide met al die bedden. Maar do is natuurlijk is het daar weer niet mee eens.En laat het weer zoals altijd een ander voor haar opknappen. Dus ..exit …Do!

  • Wil at 14:00

   Helemaal mee eens, ze wil dat bed houden voor het geval dat……… Ik denk dat iedereen dat wel wil twee slaapplaatsen
   Do is egoistisch, ze is o zo zielig
   Exit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *