Ramona vind dat ze negatief weg wordt gezet

Ramona vind dat ze negatief weg wordt gezet

We zijn wat later dan normaal met onze portie Utopia nieuws. Sorry daarvoor! Uiteraard gaan we alles omschrijven wat er zoal gebeurd is. En we komen dan ook eerst met wat nieuws van afgelopen avond. Zo hadden Bas en Ramona een gesprek over de uit elkaar gevallen boyband. Bas is er namelijk uitgestapt en Ramona deed gisteren een poging om de band te herstellen. Echter nam dat een andere wending.

Ramona beloofde aan Bas dat als hij weer wil beginnen ze stopt als Ramano. Echter lijkt het besluit van Bas vast te staan. Hij is nog wel manager maar daar blijft het bij, die twee hebben wel managing nodig gaat Bas verder. En je doet het leuk met ze, maar het is niet voor mij weggelegd voegt hij eraan toe. Oke antwoordt Ramona, maar benadrukt wel dat hij het niet op haar moet gooien dat hij gestopt is. Want ik krijg een beetje het gevoel alsof jij doet dat ik de heks is en de schuld van de breuk. Dat doe ik helemaal niet benadrukt Bas. Maar, je weet mijn insteek en die van Cemal. En die ligt zo ver uit elkaar dat dit beter is gaat Bas verder. Ook denkt Bas dat Cemal het allemaal te serieus neemt, het hele boyband verhaal was voor de lol. Ramona laat vervolgens weten dat ze wel het gevoel heeft dat Bas haar negatief weg zet. Maar ik ga lekker mijn ding doen voegt ze eraan toe. Ik ben geen dictator ondanks het feit dat je dat een paar keer gezegd hebt.

De twee gingen vervolgens uit elkaar maar later ging Ramona toch weer het gesprek met Bas aan. Waarom gebruik je mij als grapje om eruit te gaan? vraagt ze aan Bas. Bas antwoordt dat dat niet zo is. Ik heb er gewoon geen zin meer in. Ramona zou graag willen dat hij dat Bas dat tegenover Cemal en Michael zegt. Ik krijg namelijk het gevoel dat het mijn schuld is. En Bas laat weten dat het eigenlijk wel een beetje haar schuld is. Want als jij er niet zo inzat zoals je zat  dan was er niets aan de hand. Maar nu is het oefeningen, Dramona-sweathers, kosten voor LIDL, eten en drinken. Ik wilde gewoon een nummertje doen voegt hij eraan toe. Ik denk gewoon dat je het niet aankan kaatst Ramona terug. En ik dacht we maken er gewoon een grote goeie grap van. Maar als jij mij zo wil neerzetten, dat ik zogenaamd een dictator ben, dan vind ik je echt een b*tch-ass. Serieus. Bas doet nog een laatste poging om duidelijk te maken dat hij eruit is gestapt omdat jij wil dat het heel serieus genomen gaat worden. De twee gaan vervolgens uit elkaar. De break up lijkt toch erger dan verwacht…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. CJ at 11:06

    Jullie moeten allemaal eens ophouden met slachtoffer te zijn, wat er gebeurt is in het verleden,
    je leeft nu in het heden geweest is geweest , en achter je te laten,aandacht willen krijgen ken ook krijgen als je iets gaat doen wat positief is ! dan krijg je ook aandacht in plaats te lopen janken en janken. get a live

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *