Michael niet blij met verbouwing door Ivan

Michael niet blij met verbouwing door Ivan

Ivan heeft gevraagd of de personen die op de paarse slaapkamer slapen hun spullen voor zondag uit de kamer kunnen halen. Dit in verband met de verbouwing van de badkamer. Echter is Michael niet zo blij met Ivan zijn aanpak…

Ivan is namelijk begonnen met het boren van gaten in de muren tot groot ongenoegen Michael. Vanochtend ging Ivan boren naast mijn hoofd en ik dacht bij mijzelf julie zijn niet goed. Maar de irritaties bij Michael zijn er ook omdat Ivan had gezegd op maandag te gaan boren, wat dus vervroegd is! Het is zaterdag! Het is toch geen maandag. Niet lullig bedoeld ofzo. Hartstikke enig, leuk dat je hard werkt, maar niet op zaterdagochtend. Moet ik nu ineens hard gaan rennen en verhuizen met mijn spullen? Tiert Michael gefrustreerd. Ramona probeert ondertussen Michael gerust te stellen. Weet je wat het ook is… Het is met goede bedoelingen dat hij dit doet hoor maar…voegt ze eraan toe. Ramona maakt op dit moment haar zin niet af en zucht diep. Hij moet niet het ene zeggen en het andere doen en dat is altijd het geval bij hem. Hij zegt het één en doet het ander. Ik vind hem een schat van een jongen, maar als je iets zegt, hou je er dan ook aan en ga niet zaterdagochtend boren gaat Michael verder. Ivan doet waar hij zin in heeft aldus Ramona. Ja antwoordt Michael want ik wordt er wakker van. Ik dacht dat ik eindelijk eens lekker kon uitslapen. Ramona kan wel lachen om het gemopper van Michael en stelt Michael gerust met de belofte dat hij morgen lekker uit kan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *