Gina, Victoria en Do over Cees zijn acties

Gina, Victoria en Do over Cees zijn acties

Terwijl Gina, Do en Victoria op de vide bezig zijn met het vouwen van de was hadden de dames een gesprek over mede bewoner Cees. En dan in het bijzonder de “band” die Gina en Cees met elkaar hebben en de acties die daarbij horen…

Gina zucht, ze is geïrriteerd omdat haar was naar natte hond zou ruiken. Volgens Victoria is de oorzaak dat de was niet goed kan drogen. Ze zou graag een ophangsysteem willen. Maar Gina denkt er anders over, er kan al was opgehangen worden maar doordat Cees daar alles ophangt wordt dat een beetje moeilijk. We moeten nu met vijftien mensen alles op een mini stukje hangen klaagt ze. Volgens Do komt dat omdat de droger het niet doet. Gina is het daarmee eens, dat heb ik gisteren ook al aangegeven bij Cees. Maar volgens hem is er niets mis met de droger voegt ze eraan toe. Maar Victoria heeft Cees ook gesproken en hij zei tegen haar iets anders, namelijk dat de droger stuk zou zijn. Do lacht ze vindt het typisch iets voor Cees. Hij wil gewoon niet toegeven aan jou, Gina! voegt ze eraan toe. Gina lacht en antwoordt, ja dat is het ook hoor! Elke keer als ik gelijk heb zegt hij gewoon nee hoor!Do knikt zegt ja, maar als iemand anders even later hetzelfde zegt dan accepteert hij het wel! Dan gaat het over het afgelopen centraal, toen hadden Cees en Gina ook al een aanvaring. Gina vertelt dat ze verbaasd was dat Cees boos werd op haar. Toen dacht ik serieus? Je hebt veel ergere dingen gehoord tijdens dit centraal, en je pakt mijn stukje eruit? Do is het er helemaal mee eens, ze vond het ook nergens op slaan. En Gina gaat verder met haar bevindingen, gaat Cees zeggen dat ik geen respect heb omdat ik het woordje gezwets gebruik. Nouja! Ik heb zoveel respect gehad de afgelopen weken voor die man! Daardoor kregen we geen conflict omdat ik alles slik! Do vindt dat Gina zich goed staande heeft weten te houden tegenover Cees in het centraal. Maar kan ook wel lachen om de acties van Cees. Ik vind het zo leuk dat hij dan altijd achteraf rond gaat zoeken met wie hij het kan bespreken! Gina lacht, ze herkent het wel wat Do zegt. Oh ja nog iets leuks gaat Do verder, dan is Cees iets aan het opruimen en dan laat hij eerst even zien hoe vies het is. Dan denk ik ruim het gewoon op!Vervolgens grappen de twee nog wat over verschillende uitspraken die Cees altijd maakt. Maar volgens Do komt het allemaal vanuit een goede bedoeling. Gina is het daar toch ook wel mee eens en geeft toe er dan ook wel om te moeten lachen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:23

    Waarom hangen ze het niet buiten stamp er een paar palen span er een aantal lijnen aan en afdakje er boven ,is nog lekker fris ook dan in dat benauwde hok waar het dicht tegen elkaar hangt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *