Ivan gaat in april, mei, juni of juli weg uit Utopia

Ivan gaat in april, mei, juni of juli weg uit Utopia

Ivan en Gabriëlle hebben een gesprek gehad over Utopia. Het huidige Utopia en hoe deze in elkaar zit. Gabriëlle weet momenteel niet zo goed wat ze met Utopia aan moet. Maar al snel begon ze over Ivan zijn verblijf. Waarom wil hij nog blijven in Utopia? Ivan antwoordt dat hij alles netjes achter wil laten. En ik het op meerdere dingen allemaal heb geregeld voegt hij eraan toe. Ik heb hard gewerkt aan de organisatie en dergelijke, en dat kun nu alleen nog maar beter worden gaat hij verder. Ik ben hier nog effe benadrukt hij. Hmm antwoordt Gabriëlle en Ivan adviseert dat ze beter bezig kan blijven. Hmm zegt Gabriëlle, ik wil je nog veel meer vragen stellen maar ik krijg toch geen antwoord. Ik ben hier nog een poosje benadrukt Ivan. Maar wat is een poosje vraagt Gabriëlle door. Dat kun je niet vertellen! Nou in ieder geval… begint Ivan maar vanzelfsprekend volgt er een streamlock. Eenmaal terug beeld zegt Ivan, in het voorjaar een beetje. Rond april, mei, juni of juli. Ga je het zolang volhouden op een plek die je niet meer voelt als… begint Gabriëlle. Maar Ivan ontbreekt haar en zegt dat hij nog elke dag leert. Ik zie ook een andere kant van de medaille. Het is niet dat ik hier doelloos zit. Ik had op een gegeven moment zoiets van ik kan beter een tijd niets zeggen, maar dan leer je niets. Soms hou je je nog steeds in merkt Gabriëlle, bij bepaalde opmerking zeg je niks omdat je er geen zin meer in hebt. Ik zie het precies aan je! Maar dat Ivan zijn gedrag veranderd en nog steeds veranderd ziet ze wel. En dan geeft Gabriëlle toe dat ze een verblijf in Utopia ook niet lang meer ziet zitten. Ze weet niet of ze dat nog lang kan trekken. Maar ik ben wel gelukkig hoor benadrukt ze. Misschien moet ik het gewoon loslaten en genieten, ik weet het niet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 13:20

  Of augustus misschien september kan ook nog wel eens oktober kunnen worden.
  Ivan is gewoon bang om naar buiten te gaan en waarom dan.
  Waarom gaan ze nu niet met z’n allen op Ivan stemmen de volgende keer ,nee want ze zijn bang

 2. Sylvia at 12:35

  Hallo allemaal, Na het lezen van bericht dat Ivan weg gaat, zou ontzettend jammer vinden.
  Hij is wel een van de drijvende personen, hoop dat hij nog lang blijft.
  Bronno gooi die er maar uit, met zijn niets voorstellende praatjes. pietje handelaar!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *