Bronno wil een garage voor zijn scootmobiel bouwen

Bronno wil een garage voor zijn scootmobiel bouwen

De dag gaat vrij rustig voorbij tijdens dag 798. Echter heeft Bronno een idee, een idee voor zijn scootmobiel. Deze legde hij voor aan Utopiaan van het jaar Ivan.

Want Bronno vertelt aan Ivan dat zijn scootmobiel nog geen eigen plekje heeft. En nu wil Bronno daar verandering in brengen. Hij wil namelijk een garage, of hondenhok zoals hij het noemt bouwen zodat zijn scootmobiel ook zijn verblijf heeft. Hij wil dit hondenhok naast de hoofdingang van de loods maken. Maar Ivan weet niet of dat wel zo’n goed idee is. Het verpest misschien een beetje het aanzicht van de loods voegt hij eraan toe. Bronno antwoordt het te snappen maar bij een gewoon huis staat ook een hondenhok. Een leuke eye-catcher legt hij verder uit. Ivan weet alleen niet of gasten daar ook zo over denken maar Bronno ziet het al voor zich.  Zo’n  koeienbot erbij en een drinkbakje. Ik heb liever ‘Victor’ erop staan, maar er werd natuurlijk al gezegd Bruno gaat Bronno verder. Dat vind ik wel wat minder, want ik zeg al mijn hele leven Bruno, ik ben de hond van de buren niet. Nu wil je toch de hond van de buren zijn? vraagt Ivan zich af. Bronno lacht en Ivan laat weten dat Bronno wat hem betreft zijn gang mag gaan. Wel adviseert hij het met de groep te bespreken. Dit om jezelf in te dekken. Er moeten namelijk wel wat plantjes verplaatst worden.. Wat vinden jullie van Bronno zijn idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:48

    Verplaats je eens in zijn situatie. Nu heeft hij de mobiel in de lounge staan,maar daar moet hij ook weg omdat ze er steeds meer gebruik van maken.Hij is bij verscheidene daar geweest en zeiden allemaal ja ,als jij de mobiel daarin kwijt kunt gewoon doen.Ook aan cees heeft hij zijn plannen verteld. Ook cees zei ja doe maar. Hoorde ik vanmorgen die Cees weer mopperen en negatief daarover doen tegen Ivan.Doet hij het zonder toestemming is het niet goed , vraagt hij het ( en toestemming krijgt) is het ook weer niet goed. Zijn net kleine kinderen daar en vooral de oudste van de bewoners daar.

  2. lamaarwaaien at 16:37

    alles voor aandacht .Bronno is alleen maar bezig met een indruk maken op de kijkers, heeft alleen niet in de gaten dat het averechts uitpakt. Bij mij wel, wat een braller

  3. Marja at 16:24

    Als Ivan alle paden eruit kan slopen dan is zo’n hokje voor de scootmobiel geen luxe. Nu moet er opeens toestemming van de groep komen, die vraagt Ivan ook niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *