Bas heeft heimwee

Bas heeft heimwee

Vanmorgen is er nog meer gebeurd. Zo heeft Do namelijk post ontvangen van het thuisfront. Op de bank las ze dit met onder andere Bas door. Do kreeg onder andere iets van haar moeder. Zij laat weten dat het momenteel niet zo goed met haar gaat. En heeft moeite met het kijken naar Utopia. Verder vindt ze het jammer dat ze niet veel bericht van haar moeder krijgt. Maar hoe de post van Dominique nou echt is? Wij vragen het ons een beetje af. De ene keer zegt ze dat alles positief is en de andere keer zegt ze dat ze er meer van verwacht had. Natuurlijk krijgt ze nog meer post van vrienden. Dit zijn vooral leuke berichten en kun je via onderstaande video nog eens terugkijken.

Dan even door na Bas, het gaat namelijk niet zo goed met hem volgens Michael. Achter de computer spreekt hij Ramona aan. Bas voelt zich helemaal niet ehm… Hij heeft heel erge heimwee naar huis. En dus ook omdat Do haar post zo was. Wil hij naar huis vraagt Ramona met verbazing. Nee antwoordt Michael, hij heeft heimwee naar huis. Waardoor dan vraagt Ramona verder. Door die post en de heimwee benadrukt Michael nog maar een keer. Hij voelt zich gewoon niet oké, ik dacht misschien kun jij wel met hem praten? Effe een steuntje in de rug. Jeetje antwoordt Ramona. Dus Do moet uit de caravan? Dat weet ik niet zegt Michael, ik heb gezegd van ja dat had je aan kunnen zien komen. Is hij naar je toegekomen vraagt Ramona nieuwsgierig. Nee zegt Michael, ik ben naar hem gegaan. Hij stond voor zich uit te staren. En vroeg hoe het ging en toen kwam dat eruit. Hij was gisteren natuurlijk al zo, en nu weer gaat Michael verder… Ik wist dat er wat was met hem merkt Ramona op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 10:35

    Wil daar heb je helemaal gelijk in.Als haar moeder zou ik ook niet durven of willen kijken.Maar Do kennende doet ze niks met de raad van anderen in dit geval haar moeder.We hebben al vaker gezien dat ze lak heeft aan anderen.Ik had Bas ook wijzer verwacht.In het begin zij het steeds dat hij het niet in utopia wil doen.Wat hij nu wel doet met Do.

  2. Wil at 17:11

    Wie zit er weer lekker in de slachtoffer rol?????
    Bleeeeeeee, kotsmisselijk word je er van
    Ik geef haar moeder gelijk , ze durft bijna niet meer te kijken bang dat ze do en bas ziet………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *