Cemal en Romy lijken elkaar leuk te vinden

Cemal en Romy lijken elkaar leuk te vinden

Cemal en Romy lijken het uitstekend met elkaar kunnen vinden. Dit werd gisteren duidelijk tijdens het verjaardagsfeestje van Benjamin. Er werd gefeest, gedanst en uiteraard gedronken. Rowena en Cemal stonden al vroeg uit bed omdat de koeien verzorgd moesten worden. Al snel gaat het over afgelopen avond, en Romy de nieuweling lijkt onderwerp van gesprek te zijn…Ze lijkt wel veel op mij met veel dingen zegt Cemal tegen Rowena, doelend op Romy. Ik kan er maar niet over uit. En vindt het bijna eng geeft hij vervolgens toe. Maar hij lijkt niet de enige die dat vindt. Rowena heeft het namelijk ook wel gezien. Ze noemt Romy een Cemal, maar dan als meisje. Romy is net als jij jong en onbezonnen voegt ze eraan toe. Ook Romy vertelt het een en het ander tegenover Do. Romy heeft vannacht op de bank geslapen maar heeft ook met Cemal zitten chillen. Er is niets gebeurd benadrukt ze. Echter is de interesse bij Do nu gewekt en vraagt nieuwsgierig of ze Cemal ziet zitten. Voorlopig even niet antwoordt Romy. Er valt niet zoveel te vertellen nog… Zal er uiteindelijk iets tussen de twee ontstaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Boesta at 13:01

    Voor mij hoeven die relaties in Utopia niet. Je ziet het aan Bas, sinds hij wat heeft met Dominique is hij een ander (saaier) persoon geworden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *