Rob wil er voor Romy zijn

Rob wil er voor Romy zijn

Afgelopen avond werd het verjaardagsfeest van Benjamin gevierd. Hij is gisteren namelijk 30 jaar geworden. Tijdens dit feestje raakten Romy en Rob aan de praat. Eerder had Romy namelijk een breekmoment en dat is dan ook onderwerp van gesprek. Rob heeft dat ook meegekregen en benadrukt dat als er iets is Romy altijd het gesprek aan mag gaan met hem. Vandaag was al heel fijn hoor reageert Romy. Ik ben al een stuk rustiger dan vanmiddag. Laat je niet gek maken door Do of zo adviseert Rob. Soms is het even zwaar, maar Vicky en ik zijn er altijd voor je. Volgens Rob is Utopia juist een groot avontuur en er kan veel gedaan worden. Ook vertelt hij dat iedereen Romy leuk vindt. Ik kan bij jou en Vicky terecht. Jullie zijn een beetje de papa en mama grapt Romy vervolgens. Iedereen is zichzelf en sommige hebben het zwaarder dan andere legt Rob dan uit. Maar ik zal er voor je zijn. Zal Romy vandaag  beter in haar vel zitten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Chero at 11:29

    O daar begint het al, luister niet naar die of die maar kom naar Victator of mij als je ergens mee zit pffff. Gevaarlijke lui die twee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *