Rowena kreeg bezoek aan het hek

Rowena kreeg bezoek aan het hek

We blikken nog even terug op afgelopen avond, want in het begin van de avond had Rowena bezoek. En niet zomaar bezoek, nee bezoek aan het hek.

Gina had het als eerste door en ging Rowena binnen snel halen. Wat lul je nou zegt Rowena terwijl ze naar buiten kijkt. Gina wijst de plek aan en Rowena rent er snel naar toe. Schatje roept ze. Het blijkt Barry te zijn haar vriend. Ik mis je zo zegt Rowena met enige emotie. Mag je hier wel zijn vraagt ze. Barry lijkt het te bevestigen maar we kunnen hem moeilijk verstaan. Ik mis je zo schat zegt Rowena nog maar een keer. Hoe gaat het vraagt Barry. Ja goed is het antwoord van Rowena. Is iedereen cool? Hoe gaat het met papa en mama? Barry lijkt een positief antwoord te geven. Victoria houdt Rowena ondertussen vast zodat ze kan praten met haar vriend. Hij houdt van je vergeet dat niet merkt ze op. Barry lijkt al snel weer te vertrekken. Geef me je hand zegt Rowena nog maar Barry staat al op de grond en is neit meer te zien. Nee zegt hij dat doen we donderdag. Ik hou van je en wil je vasthouden C zegt Rowena dan. Volgende keer antwoordt Barry. Rowena geeft een handkusje en Barry zegt iets harder tegen de rest geniet ervan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *