Do en Michael lijken heel erg op elkaar?

Do en Michael lijken heel erg op elkaar?

Een hele rustige ochtend gaat voorbij in Utopia. Inmiddels is het alweer middag en we kunnen je gelukkig voorzien van wat Utopia nieuws. Zo heeft Do een gesprek gehad met Michael en besprak dit met Rowena terwijl ze zich op aan het maken waren.

Do vertelt aan Rowena dat zij en Michael meer op elkaar lijken dan dat ze zelf gedacht hadden. Michael is volgens Do net als haar naar Utopia gekomen om zichzelf te vinden. Do zegt dat Michael haar gisteren vertelde dat hij niet dezelfde sprongen maakt als Do en dat de ruzie voort kwam uit een soort van jaloezie. Echt waar zegt Rowena met enige verbazing, wauw! Ook laat Rowena weten dat het fijn en goed vindt dat Michael zo open tegenover Do is geweest. Mooi he zegt Do tevreden, ik vind het zo sterk van hem. Maar het lag dus niet aan mij voegt ze eraan toe. Rowena vindt het heel mooi en dapper van Michael. En Do heeft dat ook tegen Michael gezegd. En toen zei hij ik zie gewoon dat jij van jezelf leert houden en ik hou nog absoluut niet van mezelf. En toen zei ik weet je wat? Dan hou ik wel extra veel van jou! Rowena vind het lief van beide kanten, wat blij voegt ze eraan toe. Ja we lijken ook gewoon echt op elkaar hoor benadrukt Do. Ook qua onzekerheid. Lief dat je het even met mij deelt antwoordt Rowena. Ik ben blij dat alles weer goed is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *