Bronno heeft een bed geregeld!

Bronno heeft een bed geregeld!

Nog wat nieuws van afgelopen avond, zo vond er al een academie over drugs plaats maar er was nog meer nieuws. Dit keer over Bronno, zoals we eerder al schreven wil hij een ander bed. Zijn huidige bed heeft hij dan ook te koop staan. Voor zover wij het weten is het bed nog altijd niet verkocht maar Bronno heeft toch iets kunnen regelen. Morgen (vandaag dus) komt er namelijk een waterbed richting Utopia. Bronno was helemaal blij en liet dit dan ook weten. Hij gaf zelfs Ivan een kus op de wang van blijdschap! Bronno kan dus zijn plan uit gaan voeren, hij wil namelijk de vrouwen in zijn bed krijgen… Wat voor beelden zal dat gaan opleveren? 🙂 Enfin vannacht is het redelijk rustig gebleven. Wel was Cees weer wakker en deed zoals hij dat wel vaker doet een nachtelijk rondje. Eerst even naar de wc en vervolgens naar de keuken om iets te eten. En daarna nog even snel een sigaretje om vervolgens weer in bed te duiken. (zie video) We zijn benieuwd wat een nieuwe dag in Utopia nog meer gaat brengen. We komen straks terug met meer Utopia nieuws! Volledig op de hoogte blijven en niets meer missen? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 11:18

    Weten ze wel dat een waterbed stroom vreet.
    En denkt hij echt vrouwen in bed te krijgen , moeten ze dan betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *