Een academie over drugs in Utopia

Een academie over drugs in Utopia

We blikken nog even terug op afgelopen avond, toen vond er namelijk een academie plaats over drugs. Verschillende bewoners deden hun verhaal over deze verdovende middelen. En er waren ook gasten die de lezing bij woonde. Benjamin opende de avond en benoemd dat er ook enkele ervaringsdeskundige zijn die iets zullen vertellen. Drugs is een groot probleem vertelt hij verder en daarom staan ze er ook bij stil door middel van deze academie. Ook zal hij, Michael en Rowena iets vertellen over persoonlijke ervaringen met drugs. Benjamin vertelt onder andere over zijn wiet verslaving. Michael vertelt hoe hij verslaafd geboren is en Rowena over dierbaren in de familie die verslaafd zijn aan allerlei drugs. Daarom heeft ze het lied “gebed zonder eind” gemaakt en zal dit aan het einde van de avond nog voordragen. Na de persoonlijke verhalen is het even tijd voor pauze en daarna deden de ervaringsdeskundige nog even het woord. Om je een flinke lap tekst te besparen hebben we de gehele academie hieronder in video voor je toegevoegd. Zo kun je alles eens op je gemak terugkijken!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *