Do zou ook op vrouwen kunnen vallen?!

Do zou ook op vrouwen kunnen vallen?!

Zojuist heeft er een gesprek plaats gevonden tussen Michael, Do en Ramona. Het ging over de geaardheid van Dominique die toch wel een verrassende wending nam…

Ik moet echt even eten maken zo, niet alleen omdat ik honger heb, maar ook omdat die mooie meid daar zit. Dat is echt een vrouw waar ik op val zegt Do tegen de twee aan tafel. Do heeft het over de gast van Gina, die komt praten over hairextensions. Michael en Ramona kijken een beetje verbaasd naar Do. Ja ik val er echt op geeft Do toe, mag het? Ja ik vind het leuk antwoordt Ramona. Stel je voor dat er zo’n vrouw hier komt wonen en dat je dan verliefd wordt op die vrouw gaat ze verder. Ja, dat kan antwoordt Do. Vervolgens vraagt Ramona zich af wat dat met Bas zou doen.  Baasie en ik zijn geen item he benadrukt Do. Voor zowel buiten als binnen hebben we allebei niks vasts. Dan krijgt ie het namelijk benauwd en dat wil ik niet legt Do verder uit. Maar jullie vinden elkaar alleen leuk toch? vraagt Ramona door. Nou ik vind Bas wel meer dan alleen leuk hoor antwoordt Do. Ik leef nu al twee maanden hartstikke dicht op hem. En qua gevoelens et cetera gaat het hier ook nog eens harder dan buiten geeft ze toe. Zou je wel verder met Bas willen buiten de poort is de volgende vraag die aan Do gesteld wordt. Daar ga ik nog niet over speculeren benadrukt Do. Ik denk dat het vooral belangrijk is dat mijn eigen leven goed op orde breng hier buiten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *