Bas en Rob halen voorlopig geen grap uit met Bronno

Bas en Rob halen voorlopig geen grap uit met Bronno

Bas en Rob wilde graag een grap met Bronno uithalen. De twee hadden de scootmobiel als doel maar hebben vandaag toch maar besloten hun grap niet door te laten gaan.

Onder de veranda bespreken de twee een mogelijke grap. Maar Rob benadrukt dat ze voorlopig maar even moeten wachten. Bas lijkt het wel met hem eens te zijn. Hij ziet ook dat Bronno niet lekker in zijn vel zit. Zo twijfelt hij al aan zijn verblijf en volgens Rob zat de nieuweling gisteren ook al met de koeien te praten. En dat klopt, Bronno besprak met de koeien het geouwehoer in de loods. Rob denkt dat Bronno gewoon nog even moet landen. De twee vinden een grapje leuk maar het moet wel leuk zijn. Als we het nu doen dan is het meer pesten voegt Rob eraan toe. Maar dat de grap ooit uitgevoerd gaat worden is een ding wat zeker is. Het idee is leuk merkt Rob op. Maar de timing is even verkeerd vult Bas aan… Wat de heren ooit uit gaan halen? De twee willen een klein muurtje rondom Bronno zijn scootmobiel heen bouwen. Zo beschadigd het voertuig niet maar kan hij er ook niets mee. Bas was gisteren ook al bezig met het verstoppen van een zak cement in de caravan. We vroegen ons af waarom maar snappen nu dus de rede. Is het volgens jullie een goed besluit dat de grap even wordt uitgesteld?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *