Ivan kwaad omdat niemand opruimt

Ivan kwaad omdat niemand opruimt

Het is vandaag een klusdag in Utopia, en bij slopen ontstaat vaak veel troep. En met die troep was Ivan niet blij, niemand deed namelijk iets om alles op te ruimen.

Ivan was druk bezig met wat gipsplaten en ging uiteindelijk even in de loods kijken. Hij zag de troep nog altijd liggen en verloor dan ook zijn geduld. Waarom zijn we hier niet begonnen met opruimen schreeuwt hij. Ja dat vind ik een hele goede, ik heb geen idee vult Cees hem aan. Ivan kijkt Rowena vragend aan. Rowena zegt dat Bronno net heeft opgeruimd. Verder is iedereen nu druk met schrijven en andere dingen. Ivan snapt niet hoe Rowena kan zeggen dat alles opgeruimd is. Ik zei toch dat alles weg kon. Gewoon al die bende weg hier! voegt hij er geïrriteerd aan toe. Vervolgens wijst de Utopiaan van het jaar verschillende zaken aan die nog opgeruimd moeten worden. Rowena zegt dat ze het op zal ruimen en dan loopt Ivan driftig de loods uit. Buiten aangekomen ziet Ivan Gina en Gabriëlle staan. Hé dames begint hij, zijn jullie iets aan het doen? Kunnen jullie even binnen opruimen? Gabriëlle en Gina antwoorden dat ze met andere dingen bezig zijn. Maar de blik van Ivan spreekt boekdelen en besluiten maar mee naar binnen te lopen. Wel een toontje lager hoor benadrukt Gabriëlle tegenover Ivan. Uiteindelijk komt er dan toch weer actie in de tent en wordt alles netjes opgeruimd…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *