Michael is helemaal klaar met Cees

Michael is helemaal klaar met Cees

Tijd voor een portie drama in de tent! Dit keer niet over opruimen maar over een opmerking die gemaakt werd. Michael is namelijk helemaal klaar met de oudste bewoner van Utopia, Cees.

Cees heeft namelijk iets gezegd toen Michael met het eten bezig was, maar voor Michael was dit de druppel. Hij is er helemaal klaar mee. Als deze woorden eruit zijn is Cees het er toch niet helemaal mee eens. Hij is niet te spreken over de woorden van zijn mede bewoner. Moet jij eens even goed naar me luisteren vriend begint Cees met zijn weer woord. Maar voordat Cees iets meer kan zeggen onderbreekt Michael hem. Ik ben aan het koken en dan moet je je niet bemoeien met de keuken gaat hij verder. En als iemand zegt dat het klaar is moet je niet steeds doorgaan met het gesprek! Daarna stampt Michael de keuken uit even buiten afkoelen… Laten we hopen dat het vanavond wat gezelliger is in Utopia!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *