Cemal wil Utopia verlaten als een man

Cemal wil Utopia verlaten als een man

We blikken nog even terug op afgelopen avond, toen zaten Cemal en Ramona in de hottub te praten. De twee hadden het over doelen in Utopia maar dan in het bijzonder een doel van Cemal.

Want iedere bewoner heeft wel zijn of haar doel, zo ook Cemal. Hij vertelde aan zijn mede bewoner Ramona dat hij Utopia uit wil gaan als een man. Maar dat is nog niet alles, hij wil niet constant overal de lol van inzien. Alles is mij tot nu toe aan komen waaien, maar ik wil hard ergens voor moeten werken en tegenslagen verwerken voegt hij eraan toe. Ik denk dat ik dat in Utopia kan leren.Daarom was de discussie met Ivan ook goed voor hem. Een moment waarop hij echt opkwam voor zichzelf en zijn mening liet horen. Maar hij weet dat hij nog een lange weg te gaan heeft. Denken jullie dat Cemal dit doel kan behalen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *