Utopia kijkcijfers week 62

Utopia kijkcijfers week 62

Hier vindt je de kijkcijfers van Utopia week 62. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 62 – avonden 19:30-20:00 uur

  • Maandag 29 februari: 680.000 kijkers
  • Dinsdag 1 maart: 665.000 kijkers
  • Woensdag 2 maart: 643.000 kijkers
  • Donderdag 3 maart: 556.000 kijkers
  • Vrijdag 4 maart: 508.000 kijkers

Deze week zijn de Utopia kijkcijfers neutraal te noemen. Op de vrijdag na dan, dit is kortweg een laag cijfer te noemen. Wellicht heeft het met andere programma’s te maken? Wij weten het niet, hier zien we toch elke dag weer vele Utopia fans langskomen… Hoe lang zal het succes van Utopia nog aanblijven? Zullen de kijkcijfers van Utopia volgende week nog meer verbeteren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.