Academie over partij van de dieren

Academie over partij van de dieren

Tijd om je weer van wat Utopia nieuws te voorzien, sorry dat berichtgeving zo lang duurde! We halen uiteraard alles in. Zo blikken we even terug op de academie die afgelopen avond plaatsvond. De academie ging over de partij van dieren en Marianne Thieme die deze partij o.a. vertegenwoordigd kwam langs om een lezing te houden. Zo besprak ze met de bewoners over onder andere het welzijn van de dieren in Utopia. Maar legde natuurlijk ook het een en het ander uit over de partij van de dieren uit. Het terrein werd later nog bekeken en iedereen liet weten hoe zij de ideale samenleving voor zich zagen. Om je flinke lappen tekst te besparen hebben we de gehele academie voor je in video’s zodat je het nog eens terug kunt kijken. Op naar het volgende nieuwsbericht!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *